Aktuellt i Föräldrarådet

FSDBs Föräldraråds PAPPAHELG 2017

Välkommen till Söderhamns skärgård 2-4 juni! I år är det vår tur igen. Passa på att för första gången tillbringa en pappahelg norr om Dalälven! Vi spenderar en helg i Söderhamns vackra skärgård. Blandar flygmuseum, bastu, och middag i stämningsfullt fiskeläge. Däremellan allmän förbrödning, kanske lite grillat och allmän trivsel.
Max 12 pappor kan delta.

Ladda ner programmet PAPPAHELG 2017

Slutrapport Verktyg för bättre hälsa

Rapporten "En helg kan göra skillnad" beskriver erfarenheter och kunskaper från arvsfondsprojektet med fokus på välbefinnande hos HELA familjen kring barn med dövblindhet.

Ladda ner projektrapport i PDF
Ladda ner projektrapport utan bilder i Word

Stöd för dig som förälder

Behöver du någon att bolla med som också vet hur det är att ha ett barn med dövblindhet? Kontakta i så fall gärna Föräldrarådets kontaktföräldrar. Se listan och läs mer

Lyckad mammahelg på Ånnaboda!

Varje år brukar vi i Föräldrarådet anordna antingen en mammahelg eller en pappahelg. Denna gång var det sju förväntansfulla mammors tur. Den 6-8 maj genomfördes mammahelgen på den fina anläggningen Ånnaboda vackert belägen i Kilsbergen strax utanför Örebro.

Helgen innehöll trevlig samvaro med aktiviteter i form av mountainbike, löpning, vandring, bastubad och sist men inte minst mycket god mat. Sju nöjda mammor åkte hem med lite mer energi och många roliga minnen i bagaget. År 2017 är det pappornas tur och mer information kommer sen!