Förbundsordförande tackar för sig

pontusdegsell

2015-01-30

FSDB:s förbundsordförande Pontus Degsell ställer inte upp för omval inför den kommande kongressperioden.

Nu är det nytt år 2015 och jag vill önska er alla god fortsättning. Snart är det också dags för FSDB:s kongress i Sundsvall lördagen den 30 maj. Inför kongressen vill jag redan nu offentligt meddela er att jag har fattat ett svårt beslut. Jag har bestämt mig för att jag inte ska ställa upp till omval som FSDB:s förbundsordförande.

Mina totalt 14 år hos FSDB - sex år som projektledare för FSDB 11 (senare FSDB 12) och åtta år som förbundsordförande har varit oerhört roliga och intensiva. Som FSDB:s förbundsordförande har det varit många tuffa uppdrag och många frågor kring ekonomin att hantera. Det har hela tiden känts fint och utmanande att få driva FSDB:s utveckling framåt, men nu känns det ändå rätt att få tid över till att utveckla även andra sidor av mig själv. Jag har därför kommit fram till att det är ett bra läge att lämna över ordförandeklubban till någon annan vid kongressen i Sundsvall.

Till sist vill jag framföra att jag är mycket stolt över FSDB som är en fin organisation för oss alla och mitt hjärta slår varma slag för FSDB och er alla.

Pontus Degsell