Höstkul med DBU 4-6 oktober 2019

IMG_20190626_135740_150

2019-06-26

Syntolkning: vit bakgrund med några höstlöv i röda, orange och gula färger.

Visst ska man ha höstkul med DBU!

Vi i DBU har planerat något för dig/ditt barn mellan 6-17 år och som har kombinerad syn- och hörselnedsättning: nämligen Höstkul!

Var och när?
I Gålö Havsbad, en vacker naturskön plats utanför Stockholm, inte långt från Almåsa, där föräldrautbildningen samtidigt pågår den 4-6 oktober 2019. Därför passar vi på här, att ordna något eget och roligt för barnen samma helg!

Vilka blir vi?
Våra fyra ledare ser till att ordna skojiga aktiviteter hela helgen för er
upp till åtta deltagare. Vissa av oss ledare har själv kombinerad syn- och hörselnedsättning vilket gör oss till proffs på vad för sorts lekar och aktiviteter som passar er och oss alla. Och självklart kommer vi att ha med oss superduktiga tolkar som gör så att kommunikationen flyter på fint, oavsett om man använder tal,
teckenspråk eller taktilt teckenspråk! Vi har självklart gott om plats för eventuella medföljande/assistenter.

Kostnad?
Endast 500 kr för allt! Måltider, aktiviteter och boende. Resor ordnar ni själva till/från Stockholm centralstation/CItyterminalen eller Gålö, beroende på vad som passar er bäst.

Program?
Vi träffas fredag lunchtid i Stockholm centralstation/CItyterminalen och avslutar söndag vid lunchtid, anpassat till föräldrautbildningens start- och sluttider. Vi kommer att mestadels hålla oss till Gålö under helgen, där det finns gott om natur, många bra ställen att leka på och aktiviteter att prova på, både inomhus och utomhus. Och självklart ska vi ha disco lördagskvällen!

Klart mitt barn vill med! Hur anmäler jag?
Du skickar din anmälan till oss
dbu@dbu.nu senast 19 augusti 2019.

Kom med på en skojig och fartfylld helg med gamla och nya kompisar!