Styrelsen flyttat ut - för att synas mer!

Styrelsen SVT

2019-12-17

Nu ska vi inte längre sitta inne och gömma oss från världen. Vi ska ut och synas!

Planen är att försöka hålla alla våra sammanträden på olika platser, och möta människor som på olika sätt arbetar med sådant som berör personer med dövblindhet.
Första anhalt: SVT:s lokal Krutkällaren på Gärdet.
Flera anställda på SVT kom och berättade om deras arbete med tillgänglighet och var nyfikna på FSDB. Tack alla som deltog för en lyckad dag!

Syntolkning:
Sju glada personer står och blockerar en av SVT:s många korridorer. Fyra av dem bokstaverar tillsammans ordet FSDB, var och en genom att bokstavera en bokstav var. Från vänster: Guidaí de Mello, klädd i svarta byxor och svart kavaj, har mörkt uppsatt hår (anställd tolk på SVT). Klas Nelfelt, i jeans och grå kavaj, käppen under armen, bär glasögon och skägg (håller upp handformen F). Daniel Olsson, klädd i jeans mörk långärmad tröja och grå scarf (håller upp handformen S). Jan Nyström, klädd i jeans och rutig skjorta, bär glasögon och skägg. Sofia Nilsson DBU, bär glasögon och småblommig scarf svarta byxor och svart tröja, håller käppen i vänster hand (håller upp handformen D). Cia Grönborg, klädd i jeans och vit långärmad tröja, har mörkblont uppsatt hår (håller upp handformen B). Linda Eriksson, bär svart liten ryggsäck, svart tröja och vinröda byxor, glasögon, blont uppsatt hår och håller i käppen med båda händerna framför sig.