FSDB Örebro-Värmland ordnar bussresa till Dalarna & Hälsingland

2020-02-12

FSDB Örebro-Värmland ordnar bussresa till Dalarna & Hälsingland
2 - 5 juni 2020

Nu är det dags att åka med Barks buss igen, men inte söderut till Spanien utan norrut i Sverige. Vi ska bland annat besöka och få veta mer om Carl Larsson-gården, Falun, Mora, Zorn-muséet, dalahästtillverkningen i Nusnäs, Alfta med världsarvet Hälsingegårdar och Emigrant-muséet, Järvsö med Stenegården och Lillbabs minnesmuseum och Järvsö kyrka, Bollnäs, Ydalekatastrofen samt Växbo Lin.

I deltagaravgiften ingår:

Busstransport, boende i dubbelrum 3 nätter med frukost och middag, 4 st lunch, entréer och guidning enligt program, busskaffe och kaka.

Deltagaravgift:

Medlem med dövblindhet: 3 000 kronor

Stödjande medlem: 4 500 kronor

Assistent, ledsagare och tolkar: Faktiska kostnader, cirka 5 190 kronor

Enkelrumstillägg: 950 kronor

Anmälan:

SENAST 20 april till Lena Kung på lenkun58@gmail.com

När ni anmäler er vill Lena veta om vem ni vill dela rum med eller om ni önskar enkelrum, om ni har någon allergi/specialkost, om ni har assistenter, ledsagare eller tolkar med er och faktura adress till dem. OBS! Anmälan är bindande!

Betalning:

Efter anmälan får skickar Lena ut en bekräftelse till alla som har anmält sig och ni betalar deltagaravgiften till FSDB Örebro-Värmlands bankgiro 5859-5042 SENAST 30 april. Assistenter, ledsagare och tolkar får faktura direkt från Barks buss.

Assistenter, ledsagare och tolkar:

C-tolkar finns på bussen, men alla som ska använda C-tolkar måste meddela det till Tolkcentralen. Ni som behöver egna tolkar beställer själv tolkar. Ni som behöver assistenter eller ledsagare ordnar det själva.

Frågor:

Kontakta Lena Kung på lenkun58@gmail.com eller FSDB Örebro-Värmland på orebro-varmland@fsdb.org

Välkommen att hänga med oss!