Hälso- & Må Bra vecka på Almåsa 1-7 augusti 2021

2021-03-25

FSDB Stockholm Gotland arrangerar en Hälso- och Må bra vecka på Almåsa den 1-7 augusti 2021. Denna vecka är Almåsa reserverad enbart för medlemmar med dövblindhet samt deras närmaste anhöriga såsom föräldrar/make/fru/partner samt barn.

Medlemmar från andra föreningar inom FSDB är också varmt välkomna att delta.

Då gäller Almåsas rekreationspriser som är:
995 kr per dygn för logi i enkelrum och helpension. Extra lunch på avresedagen på lördagen och vinprovning tillkommer. Det totala priset är då 6335 kr. Boende i dubbelrum 795 kr per dygn plus lunch och vinprovning, totalt 5135 kr.
Barn upp till 12 år halva priset (ej vinprovning).

Resa till och från Almåsa ingår inte utan det får ni ordna själva.

Anmälan sker direkt till Almåsa, uppge koden FSDB när du bokar (det är viktigt eftersom FSDB har bokat denna vecka). E post: bokningen@almasa.se eller telefon 08 500 404 80. Betalning sker direkt till Almåsa.

OBS, det finns bara ett begränsat antal platser kvar så det är först till kvarn som gäller.

Kom ihåg att boka tolkar samtidigt som du anmäler dig. Tolkar bokar direkt hos Almåsa och deras kostnader regleras mellan Tolkcentralen och Almåsa direkt.
Observera att det inte kommer att finnas några C tolkar och att det inte är tillåtet att ?låna? någon annans personliga tolkar.

Har ni några frågor eller funderingar går det bra att mejla dba@fsdb.org eller ringa DBA på 072 742 45 01.

Covid 19
Almåsa Havshotell och FSDB följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och anpassar vårt program utifrån de rekommendationer som kommer att gälla. Alla enskilda har också ett strikt ansvar att följa vad som gäller.

Programpunkterna är frivilliga och man bestämmer sig på plats vad man vill göra. Alla aktiviteter ingår i deltagaravgiften. Alkohol står man för själv (gäller inte vinprovningen, det är inbakat i priset).

Tyvärr kan vi inte ha dagbesökare utan denna vecka gäller enbart för våra anmälda deltagare.

Program
Programpunkterna är frivilliga och man bestämmer sig på plats vad man vill göra. Alla aktiviteter ingår i deltagaravgiften. Alkohol står man för själv (gäller inte vinprovningen, det är inbakat i priset).

Bidrag
Röstberättigade medlemmar kan söka bidrag hos Stiftelsen Almåsa http://synskadadesstiftelse.se/soka/krav/
Man behöver inte vara medlem hos SRF men man måste vara inskriven på en Syncentral för att kunna söka.

Man kan även söka bidrag hos FSDB http://www.fsdb.org/sokabidrag.html