Kalendarium för distansföreläsning


Dag och tid för föreläsningar hittar du här.
Föranmälan till föreläsningarna behövs inte.

Om Du som brukar titta på centraltolkar vet att Du även vill titta på skrivtolkningen, som extra stöd ska du anmäla om du behöver skrivtolk vardagen innan föreläsningen. Kontakta emil@fsdb.org så du är garanterad att det finns båda tolkmetoderna på plats vid distansaktiviteten.

Information om länk:
För att lyssna klickar du på den länk som mailas ut dagen innan föreläsning. Länken är öppen 30 min innan start, det är viktigt att alla är på plats för att testa tekniken. Central- och skrivtolkar är beställda till föreläsningen.

Vid behov av egen dövblind- eller skrivtolk på samma fysiska plats som du själv, ansvarar du för beställning.

Frågor och funderingar?
Kontakta emil@fsdb.orgAnordnar föreläsningar av någon annan regionalförening - ta kontakt med den förening direkt.Vad vet du om HBTQ?

HBTQ, ett paraplybegrepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner, personer med queera uttryck och identiteter och intersexpersoner. Malin Johansson Kvitvaer kommer att berätta vad det innebär i olika kategorier. Möjlighet finns att ställa frågor.

Datum: 8 september

Tid: 18.00-20.00


***

Informationskväll om hemberedskap

Vi har bjudit medlemmarna Christina Grönborg och Agneta Hummerhielm som informerar om hemberedskap vad det innebär för självhushåll vid kriser. Intresseanmälan görs efter föreläsningen för er som är intresserade att ha kurs om hemberedskap i två delar under november.

Datum: 22 september

Tid: 18.00-19.30