Kämpa för att göra det möjligt

Kämpa för att göra det möjligt

Datum: 12-14 november 2021 i Malmö

Välkommen till en inspirerande helg! Årets höstträff har fokus på personer med dövblindhet som kämpar för att göra saker möjliga. Tre spännande föreläsare är inbjudna under lördagen: James Clark från England, har utmanat sig själv med milslånga löpning, ”Deafblind Runner’s 100 Run Medals Challenge”. Teresia Lindbergs tema är ”Häng med mig och få min tanke och perspektiv som dövblind”. Mindy Drapsa berättar om hur är det att känna sig hjälplös och ändå våga, en personlig och inspirerande berättelse om att möta utmaningar i livet. Under söndagen kommer vi ha prova-på aktiviteter tillsammans med Dövblind barn ungdom, DBU, mer information kommer i välkomstbrevet till de anmälda.

Plats: Välkommen till Malmö, Quality Hotell View.
Adress: Hyllie Stationstorg 29.

Kostnad: 1500 kr för röstberättigad medlem i dubbelrum, alt. 1700 kr i enkelrum. I avgiften ingår helpension och resa till lägsta möjliga pris. Alla deltagare bokar själva sina egna resor till och från Malmö.

Sista anmälningsdag: 15 september 2021 till Emil Bejersten e-post: emil@fsdb.org. Det är begränsat antal platser, anmälan är bindande. Glöm inte att beställa tolk snarast, kontakta Emil för program.

OBS! FSDB följer noga utvecklingen av ev. restriktioner till följd av pandemin och detta kan då påverka höstträffen.