FSDB:s Vinterweekend


Välkommen till FSDB:s vinterweekend i Vemdalen
för alla åldrar

Datum: 30 mars-2 april
Plats: Vemdalen, Härjedalen

Du kanske känner för att vara med på en rolig och givande vinterträff med oss i FSDB? Under dagarna kommer du, i en fantastisk fjällnatur, kunna prova längdskidåkning eller gå med snöskor med instruktören Jonas Treffenberg som flera medlemmar har mött på höstens Friskvårdshelger.

Sist men inte minst blir det dessutom möjlighet till social gemenskap och trevlig samvaro. Vi alla bidrar med glatt humör.
Program finns hos Emil som du kan få till din tolkbeställning.
Mer information skickas till alla anmälda 5 veckor innan träffen.

Hålltider
Gemensam bussresa förmiddagen 30 mars då bussen avgår från Stockholm till Vemdalen. Vii avslutar med frukost 2 april, därefter går bussen åter mot Stockholm.

Resor
FSDB sköter gruppbokning för bussresa till Vemdalen från Stockholm för både deltagare och tolkar. Kostnad för röstberättigad medlem: 2500 kronor då ingår resa, boende, mat och aktiviteter.
(Dock lunch på resan på rastplats är på självkostnadspris)

Du gör anmälan till Emil Bejersten på e-post: emil@fsdb.org När du fått bekräftelse betalar du in deltagaravgiften, i och med det är din plats bekräftad. Om betalning uteblir går din plats vidare till någon annan.

Anmälan
Anmälan öppnar 10 januari kl. 10.00. Sista anmälningsdag: 30 januari. Anmälan är bindande och avgiften är inte återbetalningsbar.
Vid avbokning för sjukdom krävs läkarintyg.

Viktig information om tolkbeställning
Om du behöver egen dövblindtolk måste du beställa det senast 30 januari, gör gärna beställning direkt när du fått din plats bekräftad för att spara tid. Tolkcentralen kan inte ta emot beställningar som inkommer efter den 30 januari.

Centraltolkar är beställda och finns på plats!

Program finns här i word fil

Program fnns här i PDF fil.