Vill du lära dig mer om kost och hälsa? Häng då med på en härlig friskvårdshelg på Bosön i augusti

Ta chansen att vara med på en lärorik och hälsosam helg fylld med kunskap om hälsa och kost.

Vi hoppas att en friskvårdshelg den 26 - 28 augusti lockar dig!

Främst vill vi nå er som inte är aktiva medlemmar men vi vill också locka er som ännu inte är medlemmar till att upptäcka FSDB/DBU.

Denna aktivitet riktar sig till åldersgruppen 25-40 år.

Detta enligt förbundsstyrelsens beslut att få yngre medlemmar och potentiella blivande medlemmar att bli engagerade i FSDB:s verksamhet. Förbundet hoppas med spännande aktiviteter kunna attrahera personer i denna åldersgrupp, för ni behövs för ett framtida starkare FSDB.

Om Friskvårdshelgen

Dagarna på Bosön kommer att bestå av olika aktiviteter med Jonas Treffenberg som är licenserad /diplomerad hälsocoach, personlig tränare, kostrådgivare och massör.
Och naturligtvis finns det tid för glatt socialt samkväm.
Vi träffas på Bosön på Lidingö, utanför Stockholm, där vi inleder med eftermiddagsfika fredagen den 26 augusti och avslutar med lunch söndagen den 28 augusti.

Kostnad

1 500 kronor för röstberättigad medlem i dubbelrum. Vid enkelrum tillkommer en extra kostnad på 200 kronor. i summan ingår resor, logi, kost och aktiviteter. Du som ännu inte är medlem, nu har du din chans att kontakta oss. Det kostar 150 kr/år att vara medlem hos FSDB/DBU.

Tolkar

Det är viktigt att du bokar tolkar i god tid från ditt hemlandsting. Programmet får du från Emil.

Resor

I deltagaravgiften ingår resor med billigaste möjliga färdsätt till och från Stockholm. Alla deltagare bokar själva sina egna resor. Om du behöver hjälp med att boka resan, kontakta då Emil.

Anmälan

Anmälan öppnar den 14 april kl. 12.00 och sista anmälningsdagen är den 30 juni. Det går alltså inte att anmäla sig före 14 april för att förboka en plats.

Detta enligt förbundets nya regler som beror på att vi vill se till att alla medlemmar ska ha samma möjlighet att ta en del av annonsen/aktiviteten innan anmälan öppnar.

Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.
Observera att din anmälan blir bindande när du anmält dig.

Anmäl dig till Emil Bejersten, e-post: emil@fsdb.org från och med
14 april 2022.

Missa inte chansen att lära dig mer om kost och hälsa på en inspirerande helg!