Inspirerande träningshelg för 40-plussare Bosön, Stockholm 25-27 november

Ta chansen att vara med på en lärorik och hälsosam friskvårdshelg fylld med kunskap om hälsa och kost. Förbundet hoppas med spännande aktiviteter kunna attrahera personer i denna åldersgrupp,
för ni behövs för ett framtida starkare FSDB.

Om Friskvårdshelgen

Dagarna består av olika aktiviteter med Jonas Treffenberg som är licenserad /diplomerad hälsocoach, personlig tränare, kostrådgivare och massör. Och naturligtvis finns det tid för glatt socialt samkväm.
Vi inleder helgen med eftermiddagsfika den 25 november och avslutar med lunch den 27 november.

Kostnad

1 500 kronor för röstberättigad medlem i dubbelrum. Vid enkelrum tillkommer en extra kostnad på 200 kronor. I summan ingår resor, logi, kost och aktiviteter. Du som ännu inte är medlem, nu har du din chans! Det kostar 150 kr/år att vara medlem hos FSDB.

Tolkar

Det är viktigt att du bokar tolkar i god tid från ditt hemlandsting. Programmet får du från Emil.

Resor

I deltagaravgiften ingår resor med billigaste möjliga färdsätt till och från Stockholm. Alla deltagare bokar själva sina egna resor. Om du behöver hjälp med att boka resan, kontakta då Emil.Anmälan

Anmälan öppnar den 14 augusti kl. 12.00, sista anmälningsdag är den 20 oktober. Det går inte att anmäla sig före 14 augusti, detta enligt förbundets nya regler så att alla medlemmar ska ha samma möjlighet att ta en del av annonsen/aktiviteten innan anmälan öppnar. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.
Observera att din anmälan blir bindande när du anmält dig.
Anmälan görs till Emil Bejersten, e-post: emil@fsdb.org

Information PDF fil